Sider

5. september 2010

Vognpose – Den fineste posen i hele verden

Jeg har jo tidligere nevnt denne topp 10-listen min, som har blitt fryktelig lang i løpet av disse årene jeg har sydd. Vel – denne posen leder. Definitivt! Jeg synes selv at dette er den fineste posen jeg noen gang har laget. Det som er litt interessant er at posen begynte som et 'tja' og er virkelig et bevis på at 'tja' fint kan bli til JA! Så om du sitter med en ting eller et plagg du lager og ikke har heelt feelingen på det, vent og se. Den/det kan bli en vinner!

Jeg hadde egentlig ikke noen spesifikk plan på denne posen, bortsett fra at 2-åringen trengte en ny. Posen jeg laget til bruk i bag og den første sportsvogn-perioden er i overkant liten nå (og når jeg tenker meg om har den faktisk aldri blitt blogget. Wtf?!).

Ytterstoffet på posen er isblå grovriflet cord og innsiden er bomullsstoff.

DSC_0037 (2)

DSC_0039 (2) 

DSC_0040

DSC_0041

Applikasjonen er bygget opp av litt forskjellige ting. Tangen "foran" er det mønstrete stoffet. Jeg har lagt et mørkere stoff på tangen bak for å skape dybde. I tillegg har jeg valgt å bryte med orange tråder, ikke bare for å få litt piff, men også for å utnytte kontrastene i fargene. For de som ikke vet det, så er blå og orange komplementærfarger og passer særdeles godt sammen. Det er vel de komplementærfarge-kontrastene jeg liker aller best.

DSC_0023 (2)

Den herlige 'trøtte' fyren

DSC_0044

DSC_0024 (2)

Litt blå merker på stoffet nede i høyre hjørnet, det er merketusjen som ikke alltid går bort på de første forsøkene.

DSC_0031 (2)

DSC_0035

DSC_0036 (2)

Også på denne posen har jeg sydd på perler som luftbobler. Jess, det er helt korrekt - det tar lang tid. Men det er virkelig verdt det, for det blir så fiiint!

DSC_0029 (2)

DSC_0042 (2)

Jeg har også brukt sølvtråd på fisken for å få litt mer 'sus i serken'. Det gjør seg så utrolig bra! Det sees ikke så godt på bildet her, men den finnen som er på andre siden av fisken har ikke fått sølvtråd, den har fått en mørkere blå tråd, for å markere at det skal være en dybdeforskjell.

DSC_0032 (2)

Jeg har valgt å la trådene fra bunnen komme oppå og under fisken for å skape litt mer spill i selve applikasjonen.

DSC_0033 (2)

Oppsummering: Låvv it, låvv it, låvv it. Veggmateriale deluxe!