Sider

2. april 2009

Sjørøver-Pinnsvin

Når jeg har lyst til å henge opp det jeg lager på veggen i stuen, da er jeg virkelig fornøyd. Det var nummeret før jeg hengte opp denne. Jeg er helt forelsket i den og syntes den ble sinnsykt gøy! Ønsket fra kunden var noe med sjørøver/dødningehodemotiv og fargene blå/turkis/eplegrønn. Dette er min versjon av en sjørøver, helt enkel og kjempe fin!

Genseren er en str 116. Jeg har pleid å bruke ribb på hetten, men denne gangen bommet jeg litt på ribben, ikke ble jeg fornøyd heller, så jeg pillet den av og tok på kantebånd i stedenfor. Fargen på velouren er helt herlig!
Premiere! Møt Mr. Phil Padde

Er han ikke fin? Han vet å kle seg pent, den godeste lille gamle mannen. Jeg elsker denne lille fyren, og synes selv at stoffvalget mitt var helt pørfekt, hehe! Stoffet er vintage, og det er en altfor liten flik jeg har av det. Det kommer fra loftet til moren til venninnen min. Venninnen min tok med seg en flik i lommen den gangen jeg fikk det, for å undersøke om moren hadde mer, men det tror jeg gikk helt i glemmeboken hos oss begge, så jeg får vel purre på henne. Kjolen gjorde seg virkelig med sterke kontraster i rødt og kontrastsøm i brunt på kantebåndene. Aller helst ville jeg hatt denne selv, men str 98 er litt lite til meg.Vrinsk!

En helt ny type applikasjon fra min side. Stoffet på hesten hadde jeg bestemt meg for å bruke, men den ble så blass bare den på kjolen, så da måtte den kombineres. Det viste seg at jeg hadde et plommelilla stoff liggende, helt nydelig farge. Og kombinasjonen ble jo meget fin også, om jeg får si det selv.
Det skal sies at jeg er drita dårlig (rett og slett) på å tegne hester/ponnier, og hadde mulighet til å velge en annen applikasjon, men fant ut at dette måtte jeg vel få til på et vis! Jeg endte opp på nettet og søkte på bilder av hester og ponnier, etter et par totalt mislykkede skisseforsøk. Den ble nå bra til slutt, og jeg er meget fornøyd med at applikasjonen ser ut som et strykemerke. Jeg tror kanskje man er litt sær når man blir særdeles fornøyd med buen på en søm på en applikasjon, hehe (Buen jeg refererer til er på halen til hesten, på øverste "hårstrået")! Kjolen er i str 110. Det er sydd kontrastsøm i lys lilla på kantebåndet for at det ikke skulle bli så hardt og brutalt.

Brun krone med bling-bling

Ble den ikke søt? Ordentlige kroner må jo ha litt bling-bling på seg! Jeg hadde hatt planer om å skaffe meg slike påsybare dingser, så gleden ble stor da jeg fikk en pose med slike i hemmeligvenn-gave! Det kunne ikke passet bedre, og takk til EllenSand! Kjolen er i str 86.Enda en krone med bling-bling

Min kjære MertusBertus har bestilt denne til bonus-barnebarnet sitt. Den ble kjempe skjønn, og mottager meget fornøyd. Litt annen krone enn den andre, jeg ville ha en smalere en. Kjolen er i str 86.