Sider

1. september 2010

Vognpose – Krabbekrabbekrabbekrabbekloooo!

Denne posen var en liten nøtt. Jeg var ikke helt sikker på hvilken applikasjon jeg ville lage og hvilken stil det skulle være, men hadde lyseblått som utgangspunkt (lyseblå pose i en brun Oth er en sikker vinner!). Jeg kjenner at tanken på å lage små "univers" er meget lokkende, og prøvde å tenke meg til hvordan det kan se ut under vann.

Under vann finnes det mye rart, tang og tare, fisker, plankton og gud vet hva. Og ikke minst – krabber. Krabber er noen vanvittig fascinerende dyr (og ikke minst er nykokt krabbekjøtt fantastisk godt!). Etter litt skissing kom Krabbelusken til verden.

DSC_0023 

DSC_0019 (2)

DSC_0024

DSC_0026 

DSC_0028 

DSC_0031

Krabbelusken måtte bli litt mer glam, og sølvtråd slår aldri feil. Detaljer, detaljer!

DSC_0036

Perfekte overganger i svingene (Nerd? Jeg? Tsss.)

DSC_0039

DSC_0037

"Pusteboblene" er håndsydde perler. Ble det ikke fiint? Jeg vurderte å klippe ut sirkler og sy på, men det kunne ikke bli noe annet enn perler. Det tar forresten enormt lang tid å sy dem på. Jeg satt i minst to timer tror jeg.

DSC_0034

DSC_0042

For å få litt kontraster valgte jeg å bruke rød tråd til å lage slike "tråder" som kommer opp fra sjøbunnen, det er vel mulig at det går under begrepet tang det også. For å skape litt mer dybde valgte jeg å la trådene komme oppå tangen, slik at det ser ut til at tangen ligger bak.

Selve tangen er velour. Å applikere velour har jeg vel egentlig ikke gjort når jeg tenker meg om, og det frister ikke til gjentagelse. På grunn av "hårene" på stoffet er det ikke akkurat enkelt, og jeg anser meg selv som minst semi-proff på applikasjoner. Så er du nybegynner og leser dette, hold deg unna å applikere på velour, det kan skremme deg bort fra noe som er fantastisk morsomt.

DSC_0032

Jeg liker posen veldig godt og mottager ble fornøyd. Jeg fikk mms-bilde av posen i aksjon i går og den så veldig fin ut i den fiine brune Oth'en (og her skulle det vært en hjerte-smiley).