Sider

18. desember 2009

Ekorn

Jeg var på besøk hos en venninne for en stund tilbake. Jeg hadde med ungene, og hun fant frem leker til Lillebror. Det dukket opp noe som muligens har vært et spill en gang, med en god del forskjellige former av dyr i retrostil. De må være gamle, de hadde den "gamle" lukten. De var kjempe kule, så jeg fikk plukket dem med meg og tegnet av.

Denne buksen er til en venninnes jente. Jeg sydde opprinnelig en bukse tidligere i høst, men den var for liten, så da måtte jeg selvsagt lage en ny en.

DSC_0039

DSC_0040 (2)

Ekstra lange seler og bedre bilde av det deilige vintage gardin-stoffet:

DSC_0042

Jeg syntes sømmen bak egentlig var litt lenger nede og synes det kom seg nå når jeg har hevet den. Baksiden vil nok se slik ut fremover.

DSC_0043 (2)

Nøtteliten

Fargene på denne kjolen er herlige og spreke. Jeg prøvde denne på Lillebror for å sjekke størrelsen, som ble ganske sur da jeg tok den av igjen. Han elsket kanten nede med kulene på. Denne er i str ca 1 år, og foreløbig lagervare.

DSC_0050

DSC_0051

DSC_0053

Bedre bilde av det vakre vintage stoffet, som jeg har fått fra min venninne, som tilhørte mannen hennes sin gamle tante.

DSC_0054

DSC_0057

Hare hopp!

"Haren uti gresset, satt og sov
Er du syk du lille mann, så du ikke hoppe kan?                               Hare hopp, hare hopp, hare hopp."

Rett før jeg stengte bestillingslisten, fikk jeg en mail fra en kjempe hyggelig dame. Hun var veldig begeistret for det jeg lager og ønsket å bestille noe til sin yngste jente. Det ble en selebukse, hvor hun ville ha grått kombinert med lilla og rosa. Det ble en kjempe fin kombinasjon, som jeg likte veldig godt selv!

Jenten var en størrelse 74/80, jeg har laget denne i 92, slik at hun kan ha den lenge. Det som er så fint med disse, er at pga ribben, kan de brukes tidligere, for bena siger ikke under fotbladene. I tillegg har jeg laget selene med knapper på lenger, slik at man kan justere knappene ned når buksen har begynt å bli kort.

DSC_0044 (2)

DSC_0046 (2)

Fiine gardinen fra Fretex:

DSC_0048

Sneglepose

Denne posen ble ferdig for en stund siden, jeg har bare glemt å blogge den. Jeg ble kontaktet av en dame, som ønsket å gi en gave til venninnen sin. Hun kom over bloggen min og ønsket at jeg skulle lage en pose til venninnen hennes. Den heldige damen har bestemt stoffene selv.

Dette er en vinterpose, med to lag dyne i lokk/bunn. Innerstoffet er flanell, ytterstoffet er babycord. Kunden skrev på mail at hun er kjempe fornøyd med posen og ingenting er bedre enn det!

DSC_0538

DSC_0542

DSC_0543

DSC_0544  DSC_0539

Slik er fargene egentlig:

DSC_0541

Ape

Jeg har en kunde, som tidligere har kjøpt dette settet og denne genseren. Nå ønsker hun en bukse til yngstemann, som er like gammel som Lillebror. Hun ville ha en bukse i sterk blåfarge, og orange som kontrast. Applikasjonen på denne ble en retroape, en herlig fyr. Sømmen rundt ham er av sølv. Noe drit å sy med, men det blir akk så fint.

DSC_0061

DSC_0063