Sider

7. juli 2011

Ugle-pute!

DSC_0154
Jeg arbeider best sent på kvelden og det er som regel da kreativiteten bobler som verst. Sånn rett før jeg skal legge meg typ, som fører til at hodet ikke klarer å slutte å tenke på alt som må lages, materialer, hvordan det skal se ut osv.
En vakker kveld her i uken fant jeg ut at det var på tide å tegne en ny ugle, da min bedre halvdel mener at den jeg har fra før minner ham mest om en truse. Well. Som sagt, så gjort. Jeg tegnet og klippet og kreerte, for min kjære Lille på 6,5 må få seg en ny kjole, og i valget mellom elg og ugle, ble det ugle. Og midt i applikasjons-lage-prosessen fant jeg plutselig ut at applikasjonen ble så stor at den fint kunne brukes til å lage en figur i 3D, så da måtte jeg lage det. Og slik ble resultatet:
DSC_0139
Kul, sant? Min kjære, som ikke hadde sett det ferdige produktet, kom hjem en sen kveld etter å ha vært borte på jobbreise og kunne fortelle en søvndrukken LilleLeo at puten var knalltøff!
DSC_0140
Jeg hadde først tenkt at det skulle være en slags bamse, en koseugle. Men den ble såpass hard og kompakt at den nok fint kan fungere som en pute. Tenk så gøy å ha en sofa full i ugle-puter, i forskjellige farger og mønstre!
Jeg applikerte først på fremsiden, la delene mot hverandre rett mot rett og sydde rundt. Vrengte stykkene, puttet inni fleece-rester og måtte håndsy åpningen. Det ble for tykt å legge under symaskinen. Stoffet på øyepartiet/føtter er vintage, det samme med stoffet på vinger/nebb. Sistnevnte har jeg fått av skjønne Jubel.
DSC_0142
Puten står fint i såffen, med sine fine føtter. Neste gang vil jeg mest sannsynligvis bruke vatt inni uglen, og da også i bena.
DSC_0148
Konklusjon: Meget vellykket resultat, hele familien elsker den og begge ungene vil ha den. Enn så lenge står Ugle fint i såffen og kommer til å være ensom til etter ferien en gang. Jeg kommer definitivt til å eksperimentere med flere slike puter, da også i andre figurer.