Sider

1. mars 2010

Konkurranse hos Emma!

Emma er en av jentene bak Mojo-design. Hun nærmer seg nå nesten 50.000 besøkende og feirer ved å gi bort en flott kjole i str ca 6 år.

Jeg er med i konkurransen – er du?

Sau til Lille

Lille har fått seg en ny kjole og det er rekord, for det er kun kort tid siden hun fikk sin forrige, hehe! Hun fikk velge kontraststoffet på Sau selv, og hun varmet sitt mors hjerte. Dette er jenten som har skjønt det – hun valgte faktisk et av yndlingsstoffene mine, og at det er vintage i tillegg er ikke feil.

Dette er faktisk min første virkelig rosa kjole, de andre jeg har sydd har kun vært gammelrosa. Jeg er inspirert av den siste posen jeg lagde, og fant ut at det var på tide at sauen måtte vise seg på en kjole også.

Som med de forrige kjolene mine eksperimenterer jeg med større applikasjoner, og synes det funker ypperlig. De får et helt annet uttrykk og jeg synes også de blir mer spesielle.

DSC_0528 (2)

Kjolen bak:

DSC_0531

Kjolen fra siden:

DSC_0530

DSC_0529 (2)

Skjønne Sau:

DSC_0536

Det som er nytt med Sau, er at bena er 3D. Det ble skikkelig stilig og ganske artig. Lille likte det veldig godt.

DSC_0534 

DSC_0533

Lille ville svært gjerne holde kjolen og vise den frem selv:

DSC_0537

Kjolen satt helt supert, og er laget med tanke på varmere dager. Korte ermer er ganske greit uansett, bare til å bruke en genser/pologenser under. Lille har hatt på seg kjolen i barnehagen i dag og en av fedrene kommenterte kjolen i garderoben da vi skulle hjem. Det var litt stas, både for barn og mor.

DSC_0557

Dalmatiner sau!

En skjønn liten kar har sett dagens lys. Disse sauene mine har blitt poppis og det er veldig morsomt, for jeg elsker sauer! Dette er en pose som skal i en Simo-vogn, og hun som skal ha den var ikke så opptatt av hvilke farger og sånt posen var i, så lenge hun fikk sauen.

Utenpå er det bredriflet cord og inni er det tykk bomullslerret.

DSC_0528  

DSC_0532

DSC_0534

DSC_0536

DSC_0529

DSC_0530