Sider

23. januar 2010

Kenguru

Min kjære venninne og sjef giftet seg i fjor sommer. Vi skulle egentlig reise til bryllupet, men det skar seg med barnevakter, så vi gikk desverre glipp av - i følge ryktene, et magisk bryllup. En presang måtte de få og jeg lurte på om de hadde lyst på et malt bilde i 30*30 av dem, eller klær til 3,5 åringen. De ville svært gjerne ha noe til datteren sin, så da ble det en kjole. Lille M har denne kjolen fra før, som visstnok er favoritt kjolen.

Jeg håper denne kjolen blir en av favorittene også, fargene er helt nydelige. Den er av velour, ermene i ribb og applikasjon + kanter er vintage. Vintagestoffet, som jeg har fått av Shamu, er et av de vakreste jeg vet om i hele verden.

DSC_0372  

Applikasjonen er ny, den er fra en av disse retrofigurene jeg har nevnt tidligere. Jeg forsøkte flere farger på knappen (øyet), og måtte spørre 5-åringen min om råd. Hun mente at det måtte bli den gule, så da ble det gul. I tillegg, så går applikasjonen litt rundt på baksiden. Jeg prøver å tenke litt utenfor boksen, det kan fort bli kjedelig om man gjør det samme hele hele tiden. Jeg synes det ble nytt og annerledes, og det funket.

DSC_0377

DSC_0374

DSC_0378

Halen kommer på baksiden

DSC_0379

I tillegg, for å skape litt mer spill i applikasjonen, har jeg sydd en søm litt utenfor, med sølvtråd. Det ble fint synes jeg. Og om noen synes de skimter blå streker, så trenger de ikke briller. Jeg har brukt merketusj som går bort i vann, og det hender jeg må vaske et par ganger med klut før det går skikkelig bort. Og bortsett fra akkurat det, er merketusjen helt super!

DSC_0382

DSC_0375