Sider

7. mars 2015

Hettejakke 1/3: Minecraft-tema

Til jul bestilte kjære MerteBerte tre hettejakker, en til hver av guttene på 8, 10 og 12 år. Frie tøyler på alle med både farger og dekor. Eneste jeg fikk vite litt om var interessen til guttene, og så laget jeg jakker til dem utifra det. Øyvind på 10 liker data og Minecraft, så da ble det en Minecraft-inspirert jakke.

DSC_0101pic

Det var gøy å lage monogram tilpasset tema!

DSC_0103pic

Enderman på ryggen måtte han jo selvsagt få. Jeg søkte på bilder av enderman på nett, tracet en figur jeg fant, og skar den ut i flossy vinyl.

DSC_0104pic

DSC_0105pic

Mønsteret på jakken er et modifisert et fra Stoff og Stil. Den grå velouren er også derfra. Jeg ble selv fornøyd med den, spesielt monogrammet. Litt problemer med glidelåsen og kanting, men det kommer jeg tilbake til i et innlegg om en av de andre to jakkene.

MerteBerte spurte så fint om jeg kunne pakke inn jakkene før jeg sendte dem til henne, så var jakkene en overraskelse for henne også. Jeg elsker sånt!

 

My good friend MerteBerte wanted me to sew jackets for her three sons last Christmas. All she told me was their interests, other than that, I could do exactly what i wanted. This jacket has a Minecraft theme. I found a silhouette of enderman from Minecraft, traced it and cut it out with my Cameo, in flossy vinyl. The 10-year old was very happy!