Sider

6. juni 2012

Nyhet! Uglekjole på ordentlig

Jeg gikk og gnagde på en tanke før jul en gang, om å lage en kjole til jenter som var gøy, morsom og litt anderledes. En dag kom lyset på, blyanten og skisseblokken på bordet og kjolen begynte å ta form. Jeg spurte et par venninner og kollegaer om det så ut som noe som kunne funke og det mente de at det var. Jeg viste kjolen til min kjære syvenninne Lillis, som begynte å fnise og mente den var duganes.

DSC_0055

Greien med uglekjolen er at det skal se ut som om at man har en ugle på seg. For å forsterke ugleeffekten har jeg laget ører som er sydd inn i skuldersømmen. Herlig barnslig!

DSC_0040

Jeg har hatt mye å gjøre, så ting har tatt tid. Den har faktisk ligget halvferdig siden slutten av januar. Når jeg endelig fikk fingen ut og skulle legge den opp, var symaskinen levert på service. Jeg la den opp med den gamle maskinen min, men det ble ikke så veldig fint at det gjorde noe. Jeg kommer nok til å sprette opp og legge opp på ny når Janomen min kommer tilbake.

PicMonkey Collage

Siden jeg prøver ut modellen, så syr jeg dem i str 128, som passer jenten min, slik at jeg får testet ut skikkelig og har en modell å henge kjolen på. Jeg har en kjole nummer to liggende også, der har jeg gjort litt endringer på formen, og synes den ble litt finere passform på. Den venter forøvrig på å bli lagt opp.

Tegne mønster er laangt utenfor min komfort-sone, og ikke har jeg tålmoodighet til det heller, så det skal bli et interessant tidsfordriv å skulle tegne det i andre størrelser. Om noen føler kallet, gi meg en lyd. Jeg tar i mot alle tilbakemeldinger, gode og dårlige.

DSC_0052

Ps. Jeg har prøvd meg på PicMonkey for første gang. Yey or ney?

 

Hello to my english readers! After checking the statistics for my blog, I discovered that I have readers from all over the world. Thank you for reading! I will try to remember to write some words in english when I blog as well.

I have created a new pattern for an owl-dress. I have made it for my 7-year old, so that I can adjust the pattern to a point where I am satisfied. Still not there, but the next model, that I will show later, is a step closer. What do you think of the ears on the shoulders?