Sider

23. april 2009

Blå bamser - *Gitt bort*

Skjørtet er laget av et sengesett jeg og min bror hadde da vi var små. Det er utrolig skjønt! Fargene er deilige. Jeg kan ikke huske at vi har brukt det, men hukommelsen min er et kapittel for seg selv. Godt at vi har en mor som kan trå til med litt fakta i blant!
Skjørtet er i ca str 1 år og oppover. Dette ble bursdagspresang til nabojenten.
Dette skjørtet har en skjønn liten jente fått i 1 års presang.

Brunt og deilig - *Solgt*

Jeg elsker fargene på skjørtet, en herlig harmoni av forskjellige bruntoner. Størrelse på skjørtet er fra ca 1 år og oppover.
Skjørtet selges for 250 kr + porto.

 
Blått og fint!

Dette skjørtet blir jeg glad av, for fargene er så deilige. Bak på rumpen er det en blomst, hvis form er tegnet av de grønne blomstene på stoffet. Skjørtet er fra ca 2 år og oppover.Lilla blomster

Dette skjørtet er et av favorittene mine av de jeg har laget nå. Jeg elskerelskerelsker stoffet!
Rynkingen nede på skjørtet ble til ved en tilfeldighet da jeg overlocket kanten. Den ene tråden var for stram plutselig og rynket alt. Jeg hadde egentlig tenkt å ordne kanten, men fant fort ut at det kanskje ville bli en gøyal effekt i steden! Det ble ganske fint synes jeg, så da gjorde det ingenting likevel og jeg kunne trekke tilbake noen mindre pene ord. Skjørtet er str fra ca 2 år og oppover.
Skjørtet selges for 349 kr + porto. *solgt*


Vårlige blomster - *Gitt bort*

Jeg elsker dette stoffet! Det minker på det, så kanskje jeg skal spare restene en stund. Stoffet er et gammel sengesett, som jeg fikk et putevar av i en Hemmelig Venn-konkurranse på Sykroken for en god stund siden. Skjørtets størrelse er fra 4 år og oppover. Dette skjørtet ble bursdagspresang til nabojenten.

Råååsa

Dette skjørtet skulle vel helt egentlig bli en bursdagsgave, men da Lille oppdaget det og med bedende øyne spurte om hun kunne få det, ble mor svak. Selvsagt kunne hun få det! Selv om det er litt stort til henne, så passet det fint! Størrelsen er fra ca 4 år. Stoffet på skjørtet er vintage og kommer fra min venninnes manns tante. Tog du 'an?
Skjørt i hemmelig venn-gave

Min hemmelige venn i forrige runde på Sykroken fikk blant annet dette skjørtet. Skjørtet er ca str 1 år, og kan brukes lenge pga ribben. Det lilla stoffet er babycord. Bak på rumpen er det en søt hval, og det fantastiske stoffet er vintage, som jeg fikk av Lillis. Jeg virkelig elsker det! Skjørtet ble jeg veldig fornøyd med, det ble helt herlig!