Sider

3. januar 2011

Kjole - Julepresang!

En venninne spurte om jeg kunne lage hver sin kjole til jentene hennes til jul og det er jo klart at jeg ville! Til minsten ville hun ha en lilla en, og det kunne jo ikke bli en annen lillafarge enn støvet lilla, den er utrolig fin!

En dag kom en kollega med et skjørt jenten hennes hadde hatt da hun var mindre og lurte på om jeg kunne bruke det til noe. Det sa pling i hodet mitt og applikasjonen var klar. Det ble en skjønn ugle, som jeg hadde sett på et klistremerke, som jeg laget min versjon av. Nederst på kjolen sydde jeg på et nydelig bånd fra Stoff og stil, lys lilla, med mørke lilla prikker, for å hente opp igjen prikkene fra paljett-stoffet.

DSC_0013

Uglen ble finfin, og er definitivt festklar! Det kommer ikke så bra frem på bildene, men hovedstoffet på uglen er et slags paljett-stoff. Bling-bling!

DSC_0014 (2)

DSC_0011 (2)

Kjolen er i str 104, stoffet er velour som vanlig. Vingene til uglen er et nydelig stoff fra retro-kolleksjonen til Stoff og stil, som jeg fikk fra skjønne Kamel fra Sykroken.

Kjole – Enda en julegave

Denne kjolen er til storesøsteren til kjolen i innlegget over. Kjolen er i str 128. Denne figuren er også fra et klistremerke jeg likte veldig godt, dog modifisert litt. Kjolen er av velour. Det blomstrete stoffet på fuglen er fra et gammelt flanell-laken jeg fant på hytten.

DSC_0007 (3)

DSC_0009 (2)

DSC_0008 (3)

Jeg har sydd på en blonde under vingen, og synes det gav en kjempe fin effekt (sårri, dårlig bilde, I know. Pokkers mørketid!)

DSC_0010 (2)

Kjolen ble kjempe skjønn og er godt brukt allerede!