Sider

7. desember 2007

En ny lue

Jeg har sydd en lue, til en hemmelig venn i en gavering. Jeg synes selv den ble veldig fin, til tross for trøblete undertråd og diverse opprekkinger på grunn av undertråden. Gutten som fikk denne er 3,5 år, derfor laget jeg luen en del større enn hva min 3-åring er.
Ikke alltid like enkelt å få brukt jenten min som prøvekaninn og modell, av og til må det faktisk litt bestikkelser til.


Bleie-oppbevaring

En kjempe søt jente som bor litt lenger nede på kysten her i vest, lurte på om jeg kunne sy en bleie-pose til henne. Nye ting er jo alltid spennende å prøve seg på, så selvsagt tok jeg i mot utfordringen!! Jeg storkoste meg med denne, og lå og tenkte lenge på den etter jeg var lagt meg om åssen jeg skulle sette den sammen, og hvordan sluttresultatet ville bli.
Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg synes selv den ser meget gjennomført ut. På siden hvor hullet er, helt nederst mot golvet, har jeg laget en hank. Det kan jo være greit å ha på, for å bære med seg denne enklest mulig. Og det er vel uten tvil finere å bære rundt på en bleie-pose enn å ha bleiene i original innpakning. (Jenten min sluttet med bleier i sommer, så oppdragsgiver skal få lov til å ta bilder av den med bleier i til meg.)


Lego-oppbevaring!

En av mine trofaste kunder, skjønne Merte-berte, ønsket en lego-pose. En tidligere barnehage jeg jobbet i hadde en slik, og den var helt genial! Denne er laget av en acrylert voksduk, hullene er laget med maljer og jeg har brukt anorakktau. Posen er ca 1 m i diameter.

Grise-underlag

En venninne satte på meg en idè om å lage et underlag her i sommer, som er lett å vaske av, til å ha under barnestolen. Hun holdt på å bli sprø av å måtte vaske golvet på kjøkkenet omtrent hver dag på grunn av gris. Jeg har egentlig ikke hatt tid til slike små-prosjekter ved siden av bestillinger, så da passet det jo veldig fint en annen venninne av meg trengte et slikt et og bestilte et.
Det er laget av sort poplin, og er ca 1*1 m. Planen er å produsere flere slike, og jeg har endelig fått fatt i de materialene jeg ønsker å lage dem av.