Sider

10. januar 2009

Min første genser

Jeg tør påstå at den ble særdeles vellykket! Jeg ble rett og slett grise-fornøyd med den. Fargene er kjempe fine og pinnsvinet mitt er jo bare helskjønt, om jeg får si det selv. Det er ribb på ermene og i livet. Jeg har også brukt ribb på hetten, i stedenfor kantebånd, av den enkle grunn at fargene ikke matchet. Og så ble det også finere med ribb. Jeg har ikke brukt ribb i stedenfor kantebånd før faktisk, så det er ikke måte på hvilke nye ting jeg har lært meg de siste dagene. Det kommer nok også en matchende bukse helt plutselig. Genseren er i str 104 og jeg håper, som alltid, at den passer.
Lille My

Den vakre og vanvittig talentfulle kunstneren Cecilie Grut har laget en helt fantastisk logo til meg (som vil bli lansert nå i vår en gang). Vi laget en super avtale; hun laget logo til meg, og så fikk hun en kjole i retur til den skjønne jenten sin. Jenten er veldig glad i Mummitrollet og da spesielt Lille My, etter hva jeg har forstått, så da måtte det bli en Lille My-kjole.
Den ble kjempe fin! Jeg er meget fornøyd med applikasjonen, som er i skinn faktisk! Det kan komme fin-fine ting ut av en lite fin skinnjakke.
Som dere kanskje ser, har jeg laget lommer på den. Det er første gang jeg har laget lommer, så det var en del knot, men øvelse gjer meister. Det ble i grunnen ganske fint. Kantene ble litt vel stive med kantebånd, så neste gang bruker jeg ribb i stedenfor, det er mye mykere. Kjolen er i str 104.