Sider

11. november 2009

Isprinsesse

Denne kjolen har blitt bestilt av moren til fadderbarnet mitt. Hun skal bruke den som julekjole og jeg tror hun kommer til å bli riktig så fin! Kjolen er i velour og applikasjon/kanter er av hvit fleece. På kronen har jeg sydd på et par bling-bling'er, for å få det lille ekstra. Kjolen er i str 104.

DSC_0528

DSC_0529

Lillebjørn

Lillebjørn har fått et litt nytt utseende. Tidligere så han slik ut, men jeg var ikke heelt fornøyd med ham, selv om han ble fin. Nå er manken litt kortere oppe og lenger nede, slik at det har blitt litt mer balanse.

Jeg har hatt besøk av Shamu, som ikke kunne skjønne at det skulle være så mye tråder og lurte på hvorfor jeg brukte så lang tid på å feste dem, helt til hun kom på at min maskin ikke har automatisk trådkutter. Hun er så heldig at maskinen hennes er ett eller to hakk over min modell. (Og så må jeg bare nevne at jeg har fått en veske oppkalt etter meg, se her.)

Denne kjolen er ca str 1 år og foreløbig lagervare.

DSC_0521 

DSC_0524

DSC_0525

Miss Daisy

Miss Daisy fikk seg et kakk i hodet en gang, da hun forsøkte å stjele til seg noe mat fra en kafé. Etter kakket har hun ikke vært helt seg selv, hun har blitt fryktelig surrete og mistet retningssansen sin. Om du ser en katt noen gang, som surrer rundt og fniser for seg selv og som virker litt lost, kan det være henne.

Stoffet på Miss Daisy er mest sannsynlig vintage, jeg fikk det i en hemmelig venn gave på Sykroken en gang. Det er utrolig fint!

Buksen er i str 86 og foreløbig lagervare.

DSC_0491 

Fargene på bildet over ble rare, på bildet under er de mer korrekte.

DSC_0539

Jeg måtte bare vise frem stoffet på belegget, det er så fint!

DSC_0542

Coola Freddy

Møt Coola Freddy. Han er svensk og så kul som en svensk fisk bare kan, med solbriller og alltingen, så det er viktig å uttale navnet hans på svensk.

Da jeg hadde sydd på applikasjonen, som ble helt perfekt, oppdaget jeg til min store skrekk at jeg hadde klart kunststykket å sy den på bakstykket i stedenfor forstykket. Etter en del banning og svetting, fikk jeg klippet bakstykket til et forstykke. I utgangspunktet skulle applikasjonen vært litt lenger ned på brystet, men det gikk ikke å gjøre noe med det. Men fin ble han, svensken, åkke som.

Den lille gutten som skal bruke denne en gang, ligger fremdeles godt og trygt i moren sin mage. Moren hans er en "gammel" venninne, som jeg ikke har sett på lange tider. Hun kommer og henter denne og det skal bli kjekt å se henne igjen! Selebuksen er i str 86.

 DSC_0487

 DSC_0489

Fru Jansen

Fru Jansen er en pen bergensdame som aldri har giftet seg og som til tider være litt snerpete. Nå skal hun på tur til Stavanger og har tatt på seg sine fineste klær og briller. Outfiten hennes kommer fra Lillis, og brillene hennes er inspirert av samme person, etter hennes flotte katteapplikasjon (følg linken og se den flotte kjolen med applikasjonen).

Det er en venninne fra tidligere år som har bestilt denne til sin skjønne jente. De kommer og henter den hos meg, noe jeg gleder meg til, da jeg ikke har sett mamman på lang tid og jenten hennes har jeg kun sett på bilder.

Det er belegg øverst på bakstykket og på selene fremme, for å gi mer støtte. Buksen er i str 86.

DSC_0502

DSC_0504

DSC_0505

Fargene på bildet under er mer lik slik som de faktisk er.

DSC_0506