Sider

23. januar 2010

Kenguru

Min kjære venninne og sjef giftet seg i fjor sommer. Vi skulle egentlig reise til bryllupet, men det skar seg med barnevakter, så vi gikk desverre glipp av - i følge ryktene, et magisk bryllup. En presang måtte de få og jeg lurte på om de hadde lyst på et malt bilde i 30*30 av dem, eller klær til 3,5 åringen. De ville svært gjerne ha noe til datteren sin, så da ble det en kjole. Lille M har denne kjolen fra før, som visstnok er favoritt kjolen.

Jeg håper denne kjolen blir en av favorittene også, fargene er helt nydelige. Den er av velour, ermene i ribb og applikasjon + kanter er vintage. Vintagestoffet, som jeg har fått av Shamu, er et av de vakreste jeg vet om i hele verden.

DSC_0372  

Applikasjonen er ny, den er fra en av disse retrofigurene jeg har nevnt tidligere. Jeg forsøkte flere farger på knappen (øyet), og måtte spørre 5-åringen min om råd. Hun mente at det måtte bli den gule, så da ble det gul. I tillegg, så går applikasjonen litt rundt på baksiden. Jeg prøver å tenke litt utenfor boksen, det kan fort bli kjedelig om man gjør det samme hele hele tiden. Jeg synes det ble nytt og annerledes, og det funket.

DSC_0377

DSC_0374

DSC_0378

Halen kommer på baksiden

DSC_0379

I tillegg, for å skape litt mer spill i applikasjonen, har jeg sydd en søm litt utenfor, med sølvtråd. Det ble fint synes jeg. Og om noen synes de skimter blå streker, så trenger de ikke briller. Jeg har brukt merketusj som går bort i vann, og det hender jeg må vaske et par ganger med klut før det går skikkelig bort. Og bortsett fra akkurat det, er merketusjen helt super!

DSC_0382

DSC_0375

10 kommentarer:

 1. Flott kjole, med en utrolig kul kenguru!

  SvarSlett
 2. En superherlig kjole! Heldig liten frøken som får den:D

  Hilsen cashewnøtta på sykroken

  SvarSlett
 3. Nok en herlig kjole!

  Kenguruen var helskjønn, og så gøy med litt av halen på baksiden :)

  SvarSlett
 4. Den var nydelig! Flotte tekstiler og farger, og kjempekul applikasjon!

  SvarSlett
 5. *klapper henrykt* :) kjempekul kjole! du har fått en award av meg! ligger på http://www.lillisverden.blogspot.com

  SvarSlett
 6. Hei. Nydelig kjole!
  Tittet innom bloggen din for første gang i dag. Du er utrolig flink og lager mye fint. Kjempe inspirerende å lese bloggen din. Har lagt deg til slik at jeg kan følge deg videre. Gleder meg:-)

  SvarSlett
 7. Award til deg på bloggen min. :)

  SvarSlett
 8. den er æbsolutly fæbjulæs!! Høyt elske fra første sekund.

  SvarSlett
 9. Therese: As expected. Hun var så fiiin i den! :D

  SvarSlett
 10. For en herlig kjole :)

  Det ligger forresten en award til deg på siden min ;)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3