Sider

20. desember 2011

Uglen som ble gitt bort

Den ser slik ut. Og stakkaren som vant den måtte jaggu vente lenger enn planlagt fra min side. Veldig lite sytid kombinert med bryllupsreise + enda en reise en knapp måned etterpå, det er lite gunstig for ugler som skal bli til. Hun fikk den til slutt, og jeg håper den passer inn i stuen hennes. Alt er gjenbruk av ting jeg har fra før.
DSC_0250
Gullstoffet på nesen har jeg brukt veldig mye, det hvite med striper på er vintage (og det har jeg tonnevis av, om noen vil kjøpe litt), stoffet på vingene er lille Martine i beige og knappene er selvsagt gjenbruk og den største er i hvertfall gammel om jeg ikke husker feil.
DSC_0251
De andre bildene viser dårlig fargen, den sees best på bildet under:
DSC_0253
Husk på at det blir ny gi bort når jeg har rundet 30.000 besøkende!

3 kommentarer:

  1. Uglen var kjempefin !!! Tusen tusen takk....
    Datteren min har døpt den for Oglen Ottar, uten at jeg helt vet hvorfor. Nydelig arbeid, herlig ugle... og en flott blogg som jeg følger med på :)

    SvarSlett
  2. Så utrolig kjekt å høre Eveline! Håper dere koser dere med den. De er meget populære hos ungene, mine har en hver. Og uglen venninnen til Lille fikk i bursdagspresang, har moren hennes stukket av med, hehe. Du er hjertelig velkommen innom bloggen anytime!

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3