Sider

15. november 2012

Flett meg her og flett meg der!

Jeg er fremdeles på putekjøret. Da jeg var ferdig med den forrige puten min, fikk jeg min kjære kusine Jannicke på besøk. Hun elsket puten min og sa at hun ønsket seg en til jul, for hun regnet med at det var for kort tid å bli ferdig med en pute til bursdagen hennes sent i oktober.

DSC_0741 copy

Jeg kjøpte garn, satte i gang, og strikket som bare det. Puten var ferdig en måned (!) før tiden og jeg gledet meg lenge til å kunne gi den til henne.

Jeg klarte ikke strikke den pent sammen oppe slik som den forrige, så jeg fant frem overlocken og sydde den sammen. Inni er det en 50*50 dunpute fra Ikea. Jeg oppdaget ikke før puten var sydd sammen i bunn at man kan se den hvite puten gjennom flere steder. Fakk!

DSC_0742 copy

Jaja, jeg har lært, så neste gang hiver jeg sammen et mørkere trekk utenpå puten før jeg trer på strikkeriet.

PicMonkey Collage2

Konklusjon: Den ble veldig fin og jeg elsker gråfargen og det beste av alt var å se fjeset til Jannicke da hun åpnet pakken. <3

 

I knitted a pillowcase eralier this year, and my dearest cousin fell in love with it. She said she wanted one for Christmas, since her birthday in late October was only two months away. I bought the yarn and started the knitting. I finished one month (!) before her birthday. She was very happy when she unpacked the present.