Sider

5. februar 2017

Magisk natt

Jeg elsker å lage motiver på vognposene mine og denne posen er intet unntak. Det blir som å skape en liten verden. Kunden min sendte meg bilder av forskjellige motiver hun likte og fortalte hva hun så for seg. Jeg skisset en del før jeg ble enig med meg selv.

DSC_0006pic

Jeg ble veldig fornøyd, motivet ble slik jeg så for meg. Stjernene er HTV – Heat Transfer Vinyl, eller på godt norsk, vinyl som er strøket fast. Jeg skar ut en hel haug med små stjerner på Cameo’en min og plasserte dem rundtom før de ble strøket fast.

DSC_0008pic

Den lille kaninen ble jeg veldig fornøyd med.

DSC_0012pic

Den lille halestumpen er en stor og fin perle. Helt perfekt på en liten bakende!

DSC_0015pic

Den har også fått en perle til nese. Det var meningen at perlen på nesen skulle ha vært rosa, men det hadde jeg ikke. Den lilla perlen funker minst like fint.

DSC_0016pic

Det var denne posen jeg sydde ferdig når jeg var på sy-treff på Osterøy i høst. Det var så kjekt at jeg håper det ikke er lenge til neste gang.

Konklusjon: Veldig fornøyd med posen, jeg synes den ble kjempe fin! Jeg elsker å kombinere forskjellige stoffer, materialer og sømmer, for å få ulike uttrykk som passer godt sammen. Ekstra gøy er det når jeg får brukt Cameo’en også.

 

I love to create the applications on my stroller bags. It’s like making a little story. I am really satisfied with how this turned out. My customer shared her ideas and also sent me pictures for inspiration. I sketched some drawings before I landed on this one.

I cut out a whole bunch of tiny stars in HTV on my Cameo and ironed them on. I think the bunny is really sweet. I love to use beads as well, so the bunnys nose is a bead and the tale is a much bigger bead.

I love to combine different fabrics, materials and seams to get the expressions I am looking for. It’s extra fun when I can use my Cameo as well.