Sider

11. desember 2009

En overraskelse!

Det var det lille Wilma var. Foreldrene fikk beskjed på ultralyd om at de skulle få en gutt til, så overraskelsen var stor da Wilma kom ut! Heldigvis hadde jeg ikke kjøpt inn stoffer til posen som var bestilt enda da. En melding til den nybakte moren bekreftet mine mistanker, det ble "jentefarger" i steden. Mamman til Heine og Wilma ønsket matchende poser og jeg klødde meg litt i hodet før det sa pling. Matchen ble veldig, veldig bra!      

Jeg har brukt det samme stoffet på begge posene, bare i andre farger. Det ble veldig fint, jeg liker veldig godt innerstoffet i begge fargene!

DSC_0068 

DSC_0079

DSC_0072

 

Wilma måtte jo få en sau hun også. Den ble bare utrolig søt! Den var veldig fin på Heine sin pose også, men denne små ble bare elskelig, rett og slett! Som på Heine sin pose, har jeg brukt kontrastsøm på kroppen til sauen.

DSC_0070

 

Detaljbilder av bokstavene:

DSC_0072 (2)

DSC_0073 (2)

DSC_0074 (2)

DSC_0075

DSC_0076

 

Her er detaljbilde av stoffet:

DSC_0070 (2)

 

Jeg må bare legge til at disse to posene var det virkelig gøy å lage. De er høyt oppe på topp 10-listen min, som etterhvert har begynt å bli lang, hehe!

2 kommentarer:

  1. Hei! Gikk inn på bloggen din via Sykroken. Første gang jeg er inne, men ikke siste! Ble sittende og bla tilbake til eldre innlegg helt fra beg. av 2008! Kjempemye fint du lager, og applikasjonene er bare fantastiske! Du inspirerer!

    Hilsen Maria

    SvarSlett
  2. Hei Maria! Så kjekt at du fant bloggen min! Tusen takk for skryt, det er ingenting som er så kjekt å få høre.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3