Sider

6. januar 2012

Med egen figur på kjolen

Min nærmeste overordnede bestilte en kjole til 7-åringen sin her før jul. Hun lurte på om hun kunne ta med en tegning som 7-åringen hadde laget og om jeg kunne se om jeg fikk laget den som applikasjon. Tegningen var finfin og figuren, så jeg gikk i gang med å forstørre motivet og klippet ut de forskjellige delene.

DSC_0068

Slik så tegningen ut og slik ble applikasjonen (klikk på bilde for å få det større):

DSC_0063  DSC_0071

Figuren ble kjempe søt, og jeg har håndsydd detaljene rundt øynene. Egentlig skulle det kanskje vært litt mer "streker" her og der, men det hadde jeg ikke tid til rett og slett (jeg fikk gjort de siste håndsømmene i pausen på lille julaften).

DSC_0073

Fin detalj på haletuppen:

DSC_0074

Konklusjon: Kjolen ble veldig søt, med et ganske annerledes uttrykk, siden det ikke er mitt originalt. Kollegaen min ble super-glad for kjolen, og jenten selv, hun var kjempe stolt over å få trollet sitt på en kjole.

16 kommentarer:

 1. Denne var jo fantastisk! det er noen timer arbreid bak denne ja. Tenkearbeid, planleggearbeid, prøve og feile-arbeid, klippearbeid, og ikke minst syarbeid.

  Flinke flinke snuppa mi!!

  SvarSlett
 2. Det var en kjempeflott kjole! Veldig moro å bruke barnets egne tegninger som applikasjon, og denne figuren var kjempesøt:)

  SvarSlett
 3. Den ble skikkelig herlig! Absolutt ingen som har likedann. :)

  SvarSlett
 4. for en god ide! kjempefin:)

  SvarSlett
 5. Morsomt! Tenk så moro da, å ha egendesignet kjole!

  Liker strikkene i armene og foret inni hetta. Så flink du er :o)

  SvarSlett
 6. Nei, så søt den var! :D Kjempeartig at hun fikk sin egen figur på! :)

  SvarSlett
 7. Så utrolig søt og fin den var!! :)
  Og for en strålende ide å lage figurer som barna har tegnet selv :)


  Flinka!

  Gunhild

  SvarSlett
 8. Hanne Hiorth Norheim6. januar 2012 kl. 15:34

  Så flink og produktiv du e Kristinemor!!! Så gøyalt å gjøre barnetegninger om til applikasjoner. Her i huset brukes kjolene dine flittig ;-)
  Klem fra Hannemor

  SvarSlett
 9. Så utrolig fin kjolen og applikasjonen ble! Så morsomt istedet for de standard hjertene...

  SvarSlett
 10. Godt nyttår til deg og dine:)
  Så morsom bestilling!
  Resultatet ble jo strålende og ekstra morro at mottaker ble fornøyd:)

  SvarSlett
 11. Oi, så mange kommentarer, jeg ble nesten litt sjokka over responsen og ikke minst veldig glad! Tusen hjertelig takk!

  Shamu har rett i at det er en del arbeid med en slik applikasjon. Jeg er fryktelig pirkete, så jeg jobber iherdig med å få det så likt som mulig. Selve tegne av- og klippeprosessen er ikke så lang, det er å sette sammen de forskjellige delene og sømmene som tar tid. Jeg kunne valgt å gjøre detaljsømmene rundt øynene med maskin, men pga tid, så var det likeså greit at jeg tok det for hånd i pausene på jobben.

  Gnist: Jeg er av de få som ikke lager hjerter, ikke under noen omstendigheter (det tar alle andre seg av), men når det er en del av designet og helheten, så må det være med. :)

  SvarSlett
 12. Jeg digger at du er så pirkete og nøy, dette var utrolig flott!!! flinkis!

  SvarSlett
 13. Godt nyttår!! Henger med på de andre her, Fantastisk flott arbeid med detaljer og søm på kjolen. Du kan med hevet hode kalle deg en kunstner, for dette er i kategorien kunst!! ;)
  God helg!!

  Cathrine

  SvarSlett
 14. Knallkul kjole og applikasjon! Fatter ikke hvordan du får til disse applikasjonene dine så detaljerte. Kjempestilig med applikasjon fra jentas egen tegning. Hun må være bra stolt når hun går i denne ja :)

  SvarSlett
 15. Eg blir berre sitjande og måpe, eg, av denne fantastiske applikasjonen, utruleg stilig og detaljert! Du er jammen god, altså! Og stoffsamansetningane supre, motivet, heile kjolen... :-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3