Sider

12. august 2012

Biler på kjole funker det!

Lille likte dette stoffet minst like godt som broren, så da lagde jeg en kjole til henne. Jeg har tegnet av en kjole hun har som hun er veldig glad i, som har fin passform og som har begynt å bli for liten. Ganske enkel og fin i formen, og så sitter den litt løst, noe som er helt supert på varme sommerdager.

DSC_0005

På originalkjolen har stoffet på kjolen blitt flettet til et belte. Jeg var litt usikker på om jeg skulle sy et belte, men er glad jeg endte opp med å flette det. Enklere, og mest sannsynligvis finere. Skar ut stoffet i remser på 4 cm og flettet dem stramt sammen.

DSC_0008

Konklusjon: Lille var strålende fornøyd med kjolen og har brukt den en del allerede (til tross for at været her på Vestlandet er så som så). Blir nok muligens flere kjoler i samme modellen.

 

My 7-year old wanted me to make her something out of this fabric, since her little brother got a tshirt. I copied a dress that she loves, that she will grow out of during the fall.

7 kommentarer:

 1. Kjempefin! Og smart måte å lage belte på!

  SvarSlett
 2. Den ble veldig fin og biler er jo supert på en kjole!!

  SvarSlett
 3. Utolig kul kjole:D å kult når jentene vil ha ting i "guttestoffer". Synes det er så kult jeg. Det ble utrolig lekkert med det fletta båndet. Ble det langt nok med bare en stoffbredde?

  Uroen i forige innlegg var bare å helt sinnsykt kul:)
  klem fra siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ble passelig langt med en stoffbredde, heldigvis! :)

   Slett
 4. Jeg vil ha :)!

  må bare beklage at jeg er litt dårlig på kommentering om dagen, men jeg har hatt litt og drive med, samt at når sola endelig titter fram er det kjekt å være ute.

  Fabelaktig ukesstart til deg! Jeg begynner uka med jobbfri til og med tirsdag, så her skal det nyyytes :)
  - Maia

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3